Matematik

Gennemsnit?

06. september 2013 af SophiaDVallier

Har brug for hjælp til en opgave hvor man skal beregne gennemsnit.

skibet Vædderen fra Galatheaekspeditionen sejlede ind i Panamakanalen kl. 18:35 og forlod Panamakanalen kl. 01:13. Panamakanalen er 81 km lang.

Jeg skal beregne gennemsnitsfarten for Vædderen gennem Panamakanalen?

Hjælp tak :-/


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

farten = (afstanden) / (tiden)

Beregn passagetiden for kanalen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Tæl op, hvor mange minutter den bruger til turen og divider med 60, så du får timer

Divider 81 med tid i timer for at få farten i km/t

:-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. september 2013 af kieslich (Slettet)

Hvor lang tid tog turen   t = ---

Hvor lang var turen s = 81 km

Vgennemsnitlig = s/t


Skriv et svar til: Gennemsnit?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.