Fysik

Fysik - Mekanik 2

06. september 2013 af kvælestoffet (Slettet) - Niveau: A-niveau

En trillevogn trækkes 10m over en glat plan flade på 50N, som danner en vinkel på 35grader

A) Find arbejde:

A=50N*10m*cos(35)=409.58J

B) Find sluthastighedn

S_0=S+(v^2/2a)

og for at finde a bruges vi F=m*a, massen står som 34.5kg før kraftpåvirkningen 

50N=34.5kg*a....a=1.4492

Jeg sætter nu a ind i ligningen så jeg får:

0=10+(v^2/2*1.4492)

Sluthastigheden bliver                 -5.477225575 I, 5.477225575 I

Hvad er fejlen??


Svar #1
06. september 2013 af kvælestoffet (Slettet)

Ingen der kan se det?


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Prøv at forklare, hvordan den første sætning overhovedet skal forstås

En trillevogn trækkes 10m over en glat plan flade på 50N, som danner en vinkel på 35grader

Sætningen er noget vrøvl. Start med at skrive opgaven op korrekt.


Svar #3
06. september 2013 af kvælestoffet (Slettet)

Det er præcis hvad der står.

Men jeg har fundet ud af det.

Du skal ellers have tak for hjælpen! Sætter jeg virkelig en stor pris på.


Skriv et svar til: Fysik - Mekanik 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.