Matematik
2 integralsregning
28. oktober 2005 af
*cecilie* (Slettet)
Beregne den eksakte værdi af integralerne:
2 2
S(x^2 - 1)dx = [1/3x^3] = ?
-3 -3
9
S 3sqrt(x)dx = ?
3
ka´ nogen hjælpe?
2 2
S(x^2 - 1)dx = [1/3x^3] = ?
-3 -3
9
S 3sqrt(x)dx = ?
3
ka´ nogen hjælpe?
Svar #1
28. oktober 2005 af sontas (Slettet)
ja, jeg kan dog ikke helt gennemskue dine grænser i den øverste.
f(x) = (x^2-1) => F(x) = 1/3x^3 -x
og så er der den anden. Husk at en konstant kan sættes udenfor integralet :
9 9
3*S sqrt(x)dx = [3*(2/3)x^(3/2)]
3 3
f(x) = (x^2-1) => F(x) = 1/3x^3 -x
og så er der den anden. Husk at en konstant kan sættes udenfor integralet :
9 9
3*S sqrt(x)dx = [3*(2/3)x^(3/2)]
3 3
Skriv et svar til: 2 integralsregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
