Matematik

matematik hjælp ! !

08. september 2013 af samsyn (Slettet) - Niveau: B-niveau

i en retvinkler trekant ABC  med vinkel C:90° er a=12 og c=20, find b. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2013 af mathon

                       c2 = a2 + b2

                       202 = 122 + b2

                      


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Det er den, der kaldes

"Pythagoras"

:-)


Svar #3
08. september 2013 af samsyn (Slettet)

er det bare det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Yes! :-)


Svar #5
08. september 2013 af samsyn (Slettet)

tak :D 


Skriv et svar til: matematik hjælp ! !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.