Matematik

2. gradspolynomier

09. september 2013 af Mett01 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med denne opgave? :)

opgave 4.

Et 2. gradspolynomium er givet ved fuktionen:

fk(x)=x2+kx+8

a) undersøg hvordan antallet af rødder i polynomiet afhænger af k.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2013 af mathon

k indgår i diskriminanten d,
som diskriminerer mellem
ingen, én og to rødder.

      fk(x) = (1)x2+ kx + 8

      f(x)  =   ax2 + bx + c
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2013 af peter lind

Find diskriminanten for polynomiet og se på for hvilken værdier af k diskriminanten er negativ, 0 eller positiv


Skriv et svar til: 2. gradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.