Matematik

hjælp til ligning

12. september 2013 af NINA302 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til en ligning, håber der er nogen der kan hjælpe 

33
------- +7 = 10

2x-3

på forhånd tak! :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2013 af mathon

gang med (2x-3) på begge sider         x≠3/2    da en nævner aldrig må antage værdien 0,
hvorefter

                  33 + 7(2x-3) = 10(2x-3)  og  x≠3/2

                  33 = 3(2x-3)…osv


Skriv et svar til: hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.