Matematik

Kort tykkelse?

12. september 2013 af JW1710 (Slettet)

Hvor tykt er et spillekort, når en bunke med 52 kort fylder 100cm3 og billedfladen er 54cm2?

Jeg ved jo godt at: l*b*h = 100cm3     men jeg kan ikke komme viderer


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du ved, at l·b = 54cm2 , så isoler højden h af udtrykket (l·b)·h = 100cm3 .


Svar #2
12. september 2013 af JW1710 (Slettet)

så jeg siger = 100cm/54  elleer... :P


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, netop.


Svar #4
12. september 2013 af JW1710 (Slettet)

100/54 = 1,8 cm 

svar = 1,8

Men facitlisten siger bare 0,36mm tyk? 


Svar #5
12. september 2013 af JW1710 (Slettet)

eller vent, der er jo 52 kort, så jeg siger vel:

1,8/52 = 0,0346


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4, #5

Ja, det må være tykkelsen af et enkelt spillekort. Hvis du ikke laver afrunding ved hver division, får du facitlistens tal. Husk at omregne cm til mm.,


Svar #7
12. september 2013 af JW1710 (Slettet)

tak, forstår det godt nu :)


Skriv et svar til: Kort tykkelse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.