Matematik

Ligninger...

14. september 2013 af HFNU (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej derude til alle:)

Jeg har lidt svært ved at regne ligninger ud- jeg tror at der er nogle herinde der måske har det lidt lettere ved ligninger end mig, og jeg håber på at i vil hjælpe lidt så jeg også kan forstå at regne ligninger ud:).

Jeg er taknemmelig for alt hjælp:)

Det handler om 2 stykker som er disse;

3x :med 4= - 9

5x: med 6= 10.

Jeg har kun lige lært hvordan det er at regne stykke ud som er f.eks. x: med 2, men ikke når x er et tall f.eks. 7x: 8 + 3= -4.

Jeg har facit til stykkerne så det er mere hvad man helt præsis skal gøre, jeg søger svar på.

God weekend til alle


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2013 af 123434 (Slettet)

3x:4=-9?

3x=-9*4

3x=-36

x=-12


Svar #2
14. september 2013 af HFNU (Slettet)

aaah Tak, det var virkelig pænt af dig at svarer så hurtigt tilbage:)og jeg forstår det godt


Skriv et svar til: Ligninger...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.