Matematik

2. gradsligning

15. september 2013 af katrine888 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er det, som jeg har gjort galt i denne ligning? Jeg har nemlig fået fejl for den. 

2x2-6x+4=0

a=2 b=-6 c=4

d= -62-4*2*4

d= -36-32

d= -68


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2013 af LeonhardEuler




Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2013 af LeonhardEuler

Husk

(-6)2 = 36


Svar #3
15. september 2013 af katrine888 (Slettet)

Okay, mange tak! 


Skriv et svar til: 2. gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.