Matematik

Opg 2 fra dec 2007 hf eksamen sæt

15. september 2013 af lglglgmama (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal man bare ikke aflæse grafen ved at sige: når x er = 4 så er y = 3

Vedhæftet fil: aagdagad.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2013 af peter lind

Nej. Det er f'(4) der spørges om. Tegn tangenten i (4,3) hældningen af tangenten er f'(4)


Svar #2
15. september 2013 af lglglgmama (Slettet)

#2, det forstår jeg ikke. Skal jeg tegne et ret linje gennem punktet (4;3)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2013 af peter lind

Ja  enten det eller du skal forestille dig den


Svar #4
15. september 2013 af lglglgmama (Slettet)

Er svaret ikke så  3, da 1. akse og x akse er det samme så når x= 4 tæller du 4 hen og går op til du rammer grafen og aflæser det på 2. aksen som også er y aksen

Vedhæftet fil:adgad.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2013 af peter lind

Nej Det er hældningen af tangenten du skal finde. Tangenten er heller ikke tegnet godt nok. Den skal tegnes så den lige rører grafen. Den må ikke skære grafen


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Indtegn tangenten til grafen i punktet (4 , f(4)) og bestem tangentens hældningskoefficient.


Svar #7
15. september 2013 af lglglgmama (Slettet)

Tak for svaret! Forstod nu hvordan opgaven løses :)


Skriv et svar til: Opg 2 fra dec 2007 hf eksamen sæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.