Matematik

ligninger

18. september 2013 af jax1 - Niveau: Universitet/Videregående

e2t + 3e= 10 skal give t = ln (2)

hvad skal man gøre ? kan i forklarer mig det skridt for skridt og med ord


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2013 af mathon

sæt
         x = et     x>0
         x2 = e2t
du har så
                      x2+ 3x = 10

                      x2 + 3x - 10 = 0  og  x>0

                           x = 2

                           et = 2

                           t = ln(2)

                         
                     
 


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.