Fysik

Bestem værdien for tyngdeaccelerationen i Danmark

18. september 2013 af BleepBloopBleep (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder med en rapport som handler om det frie fald. Jeg er i gang med min resultatbehandling, men jeg er stødt på noget som jeg ikke ved hvad jeg skal gøre ved. Dette er hvad der står:

Brug ligningen for den bedste rette linje til at bestemme en værdi for tyngdeaccelerationen i Danmark.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre og jeg har siddet og kigget på det i ret lang tid efterhånden. Jeg vedhæfter alle mine resultater og den linære funktion som jeg har.

Jeg håber i kan hjælpe, tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: Resultater.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2013 af mathon

                                    h = s = 4,93 • t2

teorien siger
                                    s = (1/2)•g • t2


Svar #2
18. september 2013 af BleepBloopBleep (Slettet)

Nåh er det bare det?

Tusind tak, det hjalp rigtig meget :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2013 af mette48 (Slettet)

Det er ikke svaret på dit spørgsmål du får i #1

Indsæt værdierne i et koordinatsystem (faldtid,faldhøjde)

Brug lineær regression for at bestemme tyngdeaccelerationen, som er hældningen for den rette linie du kan tegne gennem punkterne.

Du kan se tabelværdierne for acc i #1


Skriv et svar til: Bestem værdien for tyngdeaccelerationen i Danmark

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.