Matematik

Isolation af x

20. september 2013 af someguy (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har ligningen

y = -20.628x + 0.1215

og nu skal jeg finde ud af hvor linjen skær x-aksen

men jeg kan ikke huske hvad jeg skal gøre efter jeg indsætter o på y's plads

0 = -20.628x + 0.1215

kan jeg bare dividere med x?

0/x = (-20.628x)/x + 0.1215


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2013 af SuneChr

0  =  - 20,628x  +  0,1215
20,628x  =  0,1215
x  =  0,1215 / 20,628


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2013 af SuneChr

Som uforkortelig brøk, som rationalt tal, er


Skriv et svar til: Isolation af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.