Matematik

Hjælp til Matematik aflevering

21. september 2013 af niko96 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har lidt problemer med opgave 11, a i dette opgavesæt

http://uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/080821_opgave_stx_082_matB.ashx

er der nogen der kan give med lidt hjælp :) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2013 af LeonhardEuler

Opgave 11

a) 

__

Første del af a) 

Beregn H(20)

__

Anden del af a)

Løs H(t) = 60


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2013 af peter lind

Find H(20) og løs ligningen H(t) = 60


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2013 af mathon

11 a)

                     H(t) = 18 + 69•e-0,0491•t

beregn         H(20)

løs               H(t) = 18 + 69•e-0,0491•t = 60


  


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.