Matematik

Matematik, hjælp!!!

22. september 2013 af MathildeEgelund (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen :)

Håber at en af jer kan hjælpe mig med disse opgaver, kan nemlig ikke finde ud af det:

1) 1 : x = -1 : x -2

2) 2x : 5 = 3 : 6

Indtegn i et passende koordinatsystem følgende rette linjer. Koordinatsystemet skal spænde over
minimum følgende værdier:
-7 < x < 7                                       -10 < y < 10

a) y = 3x - 5
b) y = -2x + 7
c) y = 0,5x - 1

Håber virkelig at én af jer vil bruge bare 5 minutter på at hjælpe mig :) Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af LeonhardEuler

Hvad skal du i 1) og  2).


Svar #2
22. september 2013 af MathildeEgelund (Slettet)

Løse dem ved beregning :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. september 2013 af 123434 (Slettet)

2x/5=3/6

2x/5*5=3/6*5

2x=2,5

x=1,25


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2013 af mathon

1)


                 1       -1
                --- = -------                x ∈ R \ {0,2}
                 x    (x - 2)

                -x = x - 2

                2 = 2x

                x = 1

            


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. september 2013 af LeonhardEuler

1) Gang over kors

2) Gang igennem nævneren


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. september 2013 af mathon

2)
                  2x : 5 = (1/2)                              multiplicer med 10

                 4x = 5

                 x = (5/4)


Brugbart svar (1)

Svar #7
22. september 2013 af LeonhardEuler

a)

b)

c)

Indtegn linjerne i et passende kordinatsystem. 

Den eneste regel er :

x-aksen må minimum være fra -7 til 7

y-aksen må minimum være fra -10 til 10


Svar #8
22. september 2013 af MathildeEgelund (Slettet)

Forstår bare stadigvæk ikke opgave 1...


Skriv et svar til: Matematik, hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.