Fysik

hvordan finder jeg bølgelængden når jeg kender eV?

22. september 2013 af Ceciliaaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Min opgave lyder: Find bølgelængden for lyset der udsendes ved overgangen fra En=2 til En=1

Jeg har regnet eV til at være: 10,2


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af peter lind

E = h*f = h*c/λ h plancks konstant, c lyshastigheden og λ bølgelængden


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2013 af mathon


                   λ = (h•c) / Efoton  =  (1239,84 eV•nm) / (10,2 eV)


Skriv et svar til: hvordan finder jeg bølgelængden når jeg kender eV?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.