Matematik

Matematik aflevering spørgsmål

22. september 2013 af emilio123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

Jeg har et spørgsmål til min matematik aflevering.

Antallet af landbrug i danmark kan for perioden 1983-2000 med god tilnærmelse beskrives ved modellen

y=-2600x+98680

y= antal af landbrug

X= antal år efter 1983

Hvad fortæller tallene -2600 og 98680 om antallet af landbrug i Danmark?

Ved godt at de siger at antallet af landbrug i danmark er faldet, men hvis man nu skal formulere det bedre hvad skal man så skrive?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af 123434 (Slettet)

Der er sket et fald. Men jeg synes du formulerer det flot i 0#


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. september 2013 af SuneChr

Konstanten i forskriften fortæller, at antallet af landbrug, i år 1983 ,  er  98680
Koefficienten til x  fortæller, at antallet af landbrug falder med 2600 pr. år efter 1983 og frem til år 2000 .


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2013 af LeonhardEuler

Konstanten

a : Stigningstallet. Beskriver det årlige fald af antallet af landbrug efter år 1983

b : Begyndelsesværdien. Beskriver antallet af landbrug i år 1983

Kig på den generelle forskrift for lineære funktioner.

f(x) = ax + b


Svar #4
22. september 2013 af emilio123 (Slettet)

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Matematik aflevering spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.