Matematik

potens og kvadratrød

23. september 2013 af mkkl1986 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

noget der vil hjælpe på de fire opgaver?

Vedhæftet fil: P92103321.jpg

Svar #1
23. september 2013 af mkkl1986 (Slettet)

se billedet. --> opgaver


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

På dansk hedder det en kvadratrod.

Benyt, at (√M)2 = M , og at √4 = 2.


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. september 2013 af SuneChr

Denne her kan også være meget nyttig

og           8  =  22·2


Svar #4
23. september 2013 af mkkl1986 (Slettet)

Så er det nederste løst. så er de tre øverste tilbage


Svar #5
23. september 2013 af mkkl1986 (Slettet)

Er stadig lost til kvrod brøk * kvrod brøk.


Brugbart svar (1)

Svar #6
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Sæt brøkerne under fælles kvadratrod og forkort.

(√a)·(√b) = √(a·b)


Skriv et svar til: potens og kvadratrød

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.