Matematik

Løse ligning grafisk

23. september 2013 af MathildeEgelund (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen!

Hvordan kan man løse denne ligning grafisk: 

x - 3 = -2x + 3


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2013 af peter lind

Tegn linerne med ligningerne y=x-3 og y=-2x+3 i et koordinatsystem. x koordinaterne til de 2 linjers skæringspunkt er svaret


Svar #2
23. september 2013 af MathildeEgelund (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Løse ligning grafisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.