Matematik

Hjælp med ligning

26. september 2013 af anonyme1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er helt væk i det her, håber at I kan hjælpe mig. 

20:(3-2*4)-(8-2)*3

2*6+4/4

14+2(5+23)/2+4

2(9+3)+3(6*(-2)-2)/(6-2)(-3)-10

Håber I kan hjælpe. - Beskriv gerne hvordan I regner det ud, så jeg selv lærer noget.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Det er ikke nogen ligning, når der ikke er noget lighedstegn.

Start med at regne parenteserne ud og bevæg dig derefter udad

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

Hvorfor står der 20: ..... altså det der kolonn tegn. Gik du fra det var en dividend tegn men kan se at, du senere bruger / som dividends tegn.


Svar #3
26. september 2013 af anonyme1 (Slettet)

Jamen - Sidder fast i 2.eren. - I 1.eren skal man første regne parenteserne. 

20:(5) - (6) * 3 
= 4 + 18 

= 22


Svar #4
26. september 2013 af anonyme1 (Slettet)

Ja, jeg bruger : som dividend tegn, og grunden til at jeg har brugt / senere hen, er fordi det skal forestille sig at være brøk :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Der står 20 divideret med (3-8) minus (8-2) ganget med 3

Kom nu!

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

Regn paranteserne ud som #5 skriver, derefter gang 3 med resultatet af 8-2, og derefter træk af det der er tilbage imellen - tegnet.


Svar #7
26. september 2013 af anonyme1 (Slettet)

Nååå - Så er svaret -22, ikke sandt? :)


Brugbart svar (1)

Svar #8
26. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

#7 Nej, tjek vehæftet fil. I fremtiden prøv reducere på samme måde som filens fremgangsmåde

Vedhæftet fil:SletIkkeDinProfil.png

Brugbart svar (0)

Svar #9
26. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Ja, svaret er - 22

:-)


Svar #10
26. september 2013 af anonyme1 (Slettet)

Hvordan regner jeg 2'eren ud så? - Skal jeg bare sige, 6+4/4* 2? 


Brugbart svar (0)

Svar #11
26. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Der er ingen grund til bare at smide 2-tallet i skraldespanden - så bliver facit jo ikke rigtigt . . .

;.)


Brugbart svar (1)

Svar #12
26. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

-(8-2)*3    Det er det samme som: -1*(8-2)*3  (bare en huskeregel til fremtiden).

1.Parentesen først: -(6)*3

2.Gange ind: -(18)

3.Ophæver parentesen -18


Brugbart svar (1)

Svar #13
26. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Gange og dividere skal komme før plus og minus

Der står (2 gange 6) plus (4 div. med 4)

Du skal koncentrere dig lidt mere :-)


Brugbart svar (0)

Svar #14
26. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Og så kan du godt begyne at tænke på at få ALLE NØDVENDIGE parenteser med i den sidste opgave . . .

:-)


Brugbart svar (1)

Svar #15
26. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

Omg, der er flere opgaver. Det må du lige undskyld.

14+2(5+23)/2+4

Regn parentesen ud.

gang 2 ind i parentesen.

Ophæv parentesen.

Addere nævner.

Addere tælleren.


Svar #16
26. september 2013 af anonyme1 (Slettet)

Var ude og rejse, da klassen have om alt det her. - Så siden 9.klasse til og med nu, har det været svært for mig, at lærer det her. Men jeg har lært nu, at gange og division kommer først, efterfulgt af minus og plus. - Og at alle parenteser skal regnes først. Og hvis der står -foran parentes, betyder det 1-(


Brugbart svar (0)

Svar #17
26. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

-1*() er det samme som -()   ikke 1-... Der er stor forskel. Stol på mig når jeg siger det her... Bare denne enkelte regel redder liv. De andre kan selvfølgelig hellere ikke undlades


Svar #18
26. september 2013 af anonyme1 (Slettet)

2*6 = 12
4/4 = 1
= 13.
 

- Det følelse hundrede gange nemmere, når man først lærer det lidt (Y) - Hvis det overhovedet er rigtigt regnet ud


Brugbart svar (0)

Svar #19
26. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Det er rigtigt.

Når man koncentrerer sig lidt, bliver det hele nemmere . . .

:-)


Svar #20
26. september 2013 af anonyme1 (Slettet)

Og lige den her for en sidste gang:
20:(3-2*4)-(8-2)*3

20:(5)-(6)*3
4-18
22

- Hvornår bliver den -22? 


Forrige 1 2 Næste

Der er 39 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.