Matematik

Matematik Spørgsmål

27. september 2013 af Niko83 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan regnes udtrykket  (2*t+2-3)2:
Kan nogen kigger på disse beregninger og fortælle hvad er rigtige og hvad er forkerte og hvorfor.
Nr. 1  (2*t+2-3)2=4t2 + 4 +9 + 2 * (2t+2-3)  =4t2 + 13 - 24t
 

Nr. 2     (2*t+2-3)2 = (2*t- 1)= 4t2 +1  - 4t

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Udregningen i #1 er ikke rigtig. Du skal benytte udtrykket for kvadratet på en treleddet størrelse:

(a+b+c)2 = a2 + b2 + c2 + 2ab + 2ac + 2bc

Udtrykket i #2 er korrekt.


Svar #2
27. september 2013 af Niko83 (Slettet)

1000000 tak


Skriv et svar til: Matematik Spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.