Matematik

Gennemsnit pr. Minut

28. september 2013 af Opstandelsen (Slettet) - Niveau: 8. klasse
På en time pumper nogle elever 3 kubikmeter vand op med pumpen .

Hvor mange omdrejninger har de gennemsnitlig foretaget i minuttet?


For at få 46,5 L
Drejer man i 5,5 omgang

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2013 af Sapfort (Slettet)

3 kubikmeter vand = 3000 L

Liter pr. omgang = 46,5 / 5,5 ≈ 8,45

antal omgange = 3000 / 8,45 ≈ 355

omgange pr. minut = 355 / 60 ≈ 5.92


Svar #2
28. september 2013 af Opstandelsen (Slettet)

Tusind tak

Du har lige reddet min veninde og jeg

#1

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2013 af Sapfort (Slettet)

Det var så lidt. Jeg håber I forstår det.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2013 af 123434 (Slettet)

Hvad hvis man så vil finde ud af hvor mange minutter?

335/5,92= ca 1 time?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2013 af Sapfort (Slettet)

#4 Ja, hvis du bruger de rigtige tal!


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. september 2013 af 123434 (Slettet)

355/5.92=ca 1 time


Skriv et svar til: Gennemsnit pr. Minut

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.