Matematik

Matematik

29. september 2013 af nejmenmenmen (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Jeg håber nogen kan hjælpe mig tak på forhånd! :)

Jeg er igang med en blækregning som jeg har for til imorgen. Men pludselig kan jeg ikke komme videre, da opgaven er for svær! :)

Opgaven: hvor meget koster det en landmand at tilså 35,2 ha med en frøafstand på 19cm.

Det skal lige siges, at det er fsa december 1993!

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af Gliates (Slettet)

#0

Der mangler oplysninger

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2013 af FrejaIpsen (Slettet)

Du mangler at skrive prisen på det landmanden sår med. Men du skal gøre sådan her:

omregn 35,2 ha til cm^2 = 3520000000 cm2
divider dette tal med 19= 185263157,9 frø skal der bruges

antalet af frø*pris pr. frø= pris i alt


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2013 af mette48 (Slettet)

Skriv hele den oprindelige opgavetekst, Der mangler bl.a. oplysninger om hvordan frørækkerne ligger og om pris


Svar #4
29. september 2013 af nejmenmenmen (Slettet)

Jeg har lavet opgaven! :)
Men ellers tak for du ville hjælpe! :)



Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.