Matematik

Bare en lille opgave!

29. september 2013 af Dybdal55 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvis man skal tage bussen fra Marienlund til Tingskov Allé  kl. 16.46   

Altså:

Marienlund, der kan man tage bussen 5.34 og 5.58

Tingskov Allé= 6.14 og 6.38

Hvor lang tid tager det så? Både timer og minutter!

6.10-17.58, faste minuttal

Marienlund= 10, 22, 34, 46, 58

Tingskov Allé= 50, 02, 14, 38


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af 123434 (Slettet)

5.34 til 6.14

40 minutter


Skriv et svar til: Bare en lille opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.