Matematik

Ligning

30. september 2013 af P.L. (Slettet)

Jeg har problemer med at løse følgende ligning: 

5/7x -2x + 1 = 0

Jeg gør følgende: 

5/7x - 5/7x -2x + 1 = -5/7x -->

-2x + 1 = -5/7x -->

-2x + 2x +1 = -5/7x + 2x -->

1 = -5/7x + 2/1 x -->

1 = 9/7 x --> 

og hvad nu og er det rigtig indtil videre??


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt. Divider nu med (9/7), eller gang med (7/9), på hver side.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.