Matematik

1.000.000 i en opgave

02. oktober 2013 af ChristinaFO (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle.

Jeg sidder og er i gang med at lave en matematik opgave, hvor jeg skal finde hvor mange procent antallet af mennersker er vokset med i verden.

Jeg skal lave en udregning med formlen: r = n^kva.rod K/k0 - 1

Da det er tal med millioner, hvordan skal man skrive det i opgaven ? Skal jeg skrive alle nullerne, eller er det okay at skrive mio Så formlen hedder r = n^kva.rod 688 mio / 205 mio - 1 ?

Håber at I kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det kaldes den n'te rod, ikke n^kva.rod , og det skrives n√(...) .

Et forhold mellem to antal millioner er jo det samme som forholdet mellem de to antal

a·1000000 / (b·1000000) = a/b .


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2013 af Mathnerdsx (Slettet)

#2 gør som han siger


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2013 af SuneChr

# 0
I en formel skriver man enten  1000000  eller 106 i stedet for 1 mio.


Svar #4
02. oktober 2013 af ChristinaFO (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: 1.000.000 i en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.