Matematik
Kan I hjælpe
02. oktober 2013 af
XX88XX (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hvordan løser jeg dette?
1) Tegn en tangent ind på grafen for
g(x) ved x_0=3.
2) Aflæs 2 punkter på den tegnede tangent.
3) Beregn tangentens hældning. (kernestof)
1) Tegn en tangent ind på grafen for
g(x) ved x_0=3.
2) Aflæs 2 punkter på den tegnede tangent.
3) Beregn tangentens hældning. (kernestof)
Svar #1
02. oktober 2013 af LeonhardEuler
Du har grafen g(x). Tegn tangenten til g(x), hvor x0 = 3,2.
Skriv et svar til: Kan I hjælpe
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
