Matematik

Ligning

02. oktober 2013 af Randkhalil (Slettet)

Hvis min ligning ser sådan ud: 19 = 31,5 * 0,887^t '

Hvordan isolere man så en konstant som er opløftet? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2013 af LeonhardEuler

Brug logartime regnereglen.


Svar #2
02. oktober 2013 af Randkhalil (Slettet)

hvordan bruger man log reglen ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2013 af LeonhardEuler

Logaritmeregnereglen

log(ax) = x•log(a)


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Isoler faktoren 0,887t og tag så log() på hver side.

Benyt, at log(an) = n·log(a) .


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.