Matematik

TI-89 Titanium x roden af y

06. oktober 2013 af 1234456 (Slettet)
Hej alle hvor er denne tast på lommeregneren?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af mathon

            x√(y)  = y1/x


Svar #2
06. oktober 2013 af 1234456 (Slettet)

Tak. Men hvis jeg også vil bruge root tasten?

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2013 af mathon

    …bruges ikke.


Svar #4
06. oktober 2013 af 1234456 (Slettet)

Hvad mener du? Hvorfor?

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

1234456, du skal trykke på den grønne ruder-tast og så på 9.

root(y, x) 

Eks. x√(y) = 3√(27) = 3

root(27,3) = 3

.


Svar #6
06. oktober 2013 af 1234456 (Slettet)

Når jeg skriver det, siger den error too few arguments

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

Husk at skriv komma og ikke punktum. På engelsk bruger man punktum i stedet for vores komma. Komma-tasten er lige over 9.


Svar #8
06. oktober 2013 af 1234456 (Slettet)

Perfekt, tak Sapfort. Det var problemet. Også tak til sig mathon.

Svar #9
06. oktober 2013 af 1234456 (Slettet)

Dig

Skriv et svar til: TI-89 Titanium x roden af y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.