Matematik

fordeling af sum

06. oktober 2013 af KaPeter (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg håber nogen vil hjælpe i dag :)

Jeg har (X1;X2) i.i.d.  U (0;theta ) ; theta > 0,

og jeg skal så finde hhv. fordelingen, tætheden samt middelværdi og varians af

T = X1 + X2 med

T = X1 + X2

Z = X1:

Please, hjælp mig, for jeg er virkelig på spanden

Hilsen

Kasper


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af Bonita1234 (Slettet)

Det minder meget om Algoritme, det der. Sorry kan ikke hjælpe, er blot 1.g'er.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2013 af skyri (Slettet)

Find først tætheden af T der, da X1 og X2 er uafhængige, er givet ved

                   

Dernæst kan fordelingen findes som

                    


Svar #3
18. oktober 2013 af KaPeter (Slettet)

Hov, jeg glemte helt at svare. Tusind tak for hjælpen:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2013 af Bonita1234 (Slettet)

Når. Calculus. :D


Skriv et svar til: fordeling af sum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.