Matematik

Svær opgave

08. oktober 2013 af preity (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg er igang med en opgave, som jeg er nået halvejs i. Delopgave a i den vedhæftede fil(opgave 11 med fuglearter) har jeg udregnet, men delopgave b kan jeg slet ikke finde ud af. Jeg har prøvet mig frem flere gange, men det giver ingen mening. Håber nogen ville hjælpe.

På forhånd tak

Vedhæftet fil: billede009.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

a)

    sæt f(1650) = 3 og isoler b

b)

    der gælder:     f(x2) = k·f(x1) og x2 = 10·x1


    dvs.                  x20,25 = k·x10,25

                             x20,25 = k·x10,25

     sæt nu x2 = 10·x1 og isoler k


Svar #2
09. oktober 2013 af preity (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Svær opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.