Matematik

Hjælp med at finde forskrift!

11. oktober 2013 af Marcdog3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej studieportalen, i er altid så hjælpsomme! håber i kan hjælpe med at finde forskriften på 'f' kan ikke finde ud af det :-(


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2013 af funked (Slettet)

Har lige svaret i dit oprindelige indlæg...


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

y=(y2-y1)/(x2-x1)

P(-6,4)(x1,y1) ( Q(2,8)(y2,x2)

y=(8-4)/(2+6)=4/8=0,5

b=y1-a*x1=4-0,5*(-6)=7

y=0,5x+7


Skriv et svar til: Hjælp med at finde forskrift!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.