Matematik

Diff ligning

12. oktober 2013 af Maksilkemi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan nogle give mig et lille spark så jeg kan komme igang med opgaven (se vedhæftet fil). Jeg forstår ikke hvad man skal.

Vedhæftet fil: lil.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

g(N) er oplyst til at være en lineær funktion, så vi har

g(N) = aN + b

a og b kan bestemmes udfra

1,8*104 = a*(0,1*105) + b    og

3,0*103 = a*(105) + b

a) Find a og b og løs ligningen

1,3*103 = aN + b

b) dN(t)/dt = aN +b


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2013 af peter lind

1. Find først den lineære funktion af g(N). Det kan gøres ud fra de 2 angivne punkter. Jeg går ud fra at du kender metoden

a) løs ligningen g(N) = 1,3*103

b)  Brug at hastigheden hvormed N vokser er dN/dt


Skriv et svar til: Diff ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.