Kemi

Beregning af spontant reaktion

13. oktober 2013 af Star04 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgave 10: 

a) Beregn ΔHº, ΔSº og ΔGº for følgende reaktion ved 298 K: 

N(g) + O2 (g) --> 2NO (g)

Fik dem udregnet til at være dette: 

ΔHº = 182,6 kj/mol 

ΔGº= 175,2 kj/mol

ΔSº = 24,84 j/mol*k

b) Kommenter resultaterne. Hvad fortæller de os om reaktionen? 

c) Beregn dem lavest mulige temperatur, hvor reaktionen kan forløbe spontant ved standardbetingelser? 

Hvordan skal man lave opgave C, har fået lavet a + b, men kan ikke finde ud af c. Nogle der vil hjælpe? 


Svar #1
17. oktober 2013 af Star04 (Slettet)

hjælp!! anyone? :(


Skriv et svar til: Beregning af spontant reaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.