Matematik

ligning med en ubekendt

15. oktober 2013 af Parq

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2013 af mathon


                   p(x) = 9x/(x+b)

                   p(2) = 9•2/(2+b) = 3

                   18/(2+b) = 3

                   18/3 = 2+b…


                     


Skriv et svar til: ligning med en ubekendt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.