Matematik

Ligning

16. oktober 2013 af Chas96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan jeg få hjælp til at løse denne her, eller få forklaret hvordan man gør?

(x-2)(x-6)=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. oktober 2013 af Eksperimentalfysikeren

Du bruger nulreglen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. oktober 2013 af Hr. Kræmer (Slettet)

Dvs - enten skal den ene parantes give nul, eller også skal den anden parantes give nul.
På den måde kan du finde to forskellige værdier for x, som giver nul.
x-2 =0
x-6 =0


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. oktober 2013 af mathon

formuleret alment:

              Et produkt er lig med nul, når mindst én af faktorerne er lig med nul.


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

X=2 V X=6


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.