Matematik

Er dette korrekt?

17. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Peter kører hver dag - borset fra weekenderne -20km til sin arbejdsplads. Han kører i en Fiat Punto, som kører 12,5 km på en liter benzin. En liter benzin koster i Danmark cirka 10,42kr.

a) hvor mange KM kører Peter til og fra arbejde på en uge?

5*20*2=200km. pr. uge

b) hvad koster det dagligt Peter at køre til og fra arbejde

40/12,5*10,42=33,34kr.

c) hvad koster et års arbejdskørelse Peter, når han har 216 arbejdsdage på et år?

216*33,34= 7201,44kr.

d) hvor mange liter benzin har Peter fyldt på Puntoen, når han skal betale 573,1kr?

573,1/10,42=55liter benzin

-tak :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. oktober 2013 af shafaifer (Slettet)

Det er korrekt,


Skriv et svar til: Er dette korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.