Generelt

Valg af (nem)uddannelse/sabbatår efter STX

23. oktober 2013 af Kagemand12341234 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Studieportalens brugere.

Jeg henvender mig, da jeg godt kunne tænke mig nogle ideér/eksempler på, hvad jeg kunne lave efter STX. Jeg har musik som det vigtigste element i min hverdag, og jeg kunne godt tænke mig at se, hvad der kunne komme ud af et år med musik (selvstændigt, ikke i relateret uddannelse). Jeg har dog en lejlighed, som jeg skal have betalt, og det kunne være rart at modtage SU, for at opretholde denne lejlighed. Jeg skal netop studere videre på uni, hvis dette "musiker-år" ikke fører videre til noget.

Jeg tænkte på at søge på HG, men så vidt jeg er orienteret, kan jeg kun studere på HGS (hvilket er et 3 måneders forløb). Det skal fungere lidt som et "sabbatår" men stadigvæk på den måde at jeg dyrker musikerdrømmen og spiller en helvedsmasse.

Nu er der nok nogle, som der tænker samfundsnasser for sig selv. Problemet er, at jeg vil se om det er denne vej frem jeg skal gå med musikken, ellers jeg skal på uni og læse jura (hvilket er langt væk fra musikken). Jeg har herudover konfronteret en depression (grundet nogle tidligere problemer), som gør, at jeg på pågældende tidspunkt ikke kan overskue, at skulle 5 år direkte på universitetet. Jeg søger imidlertid også efter et passende job til perioden.

Mvh.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2013 af LarsJensen0 (Slettet)

hmmm,

ideen med at være pseudo-tilmeldt en uddannelse, bare for at kunne få SU, er ikke god. Nogle vil sikkert endda kalde dig en nasserøv... Tag dig sammen, bliv voksen og tag DIT ansvar alvorligt! Er du i familie med Dovne-Robert?

Hvad med at finde en arbejde? Der skal ikke arbejdes mange timer for at tjene det samme som en SU. Måske kunne du endda kombinere det med at finde et job, hvor du spiller musik. Du kunne måske også værer vikar på en skole til musikundervisning?

Hilsen Lars


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2013 af bummelumbumbum

Du kunne også studere musik?


Skriv et svar til: Valg af (nem)uddannelse/sabbatår efter STX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.