Matematik

hjælp ligning

23. oktober 2013 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej derude nogen som kan besvare disse spørgsmål: 

1 Afbild linjen med ligning y = 3x +4 i et koordinatsystem.

2 Afbild linjen med ligning y = –x + 5 i et koordinatsystem.

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Lav et sildeben

x    0        1       2      3

y    4        7      10     13

Og man kan blive ved

Så tegn nogle punkter

F.eks. (0,4) (1,7) (2,10) (3,13)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2013 af Jonnot (Slettet)

eller du kan sige y=ax+b, hvor b er skæringspunktet på y-aksen og a er hældningskoefficienten, eks den første skær y-aksen i 4 og har en hældning på 3


Skriv et svar til: hjælp ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.