Matematik

Er der nogle søde mennesker der kan rette det her for mig

24. oktober 2013 af SMS94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

y*(2x-y)+(y-x)^2 det har jeg fået til 2x-y^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2013 af SuneChr

Giver  x2  efter reduktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Dit resultat er ikke korrekt. Gang ind i den f8rste parentes, og benyt en kvadratsætning for den anden parentes.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

det er forkert

     benyt    k·(m - n) = k·m - k·n
     og        (a - b)2 = a2 - 2ab + b2


Svar #4
24. oktober 2013 af SMS94 (Slettet)

2xy- y^2 . det er det første 

men hvordan laver jegf det videre? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

#4

     y·(2x - y) + (y - x)2 = 2xy - y2 + y2 - 2yx + x2 = x2


Skriv et svar til: Er der nogle søde mennesker der kan rette det her for mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.