Matematik

Problemregning 1

24. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Opgaven lyder således:

En flybillet til NY koster 750 dollar. Hvor meget er det i danske penge, når kursen er 560? (100 dollar = 560 d.kr.)

Nogen der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. oktober 2013 af SuneChr

1 US dollar = 5,60 DKK
750 US dollar = 750·5,60 kr = ............. kr


Svar #2
24. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Argh! Tak :)


Skriv et svar til: Problemregning 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.