Matematik

Ligning:

25. oktober 2013 af jihudsif (Slettet)

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du kan jo gøre prøve ved at indsætte din løsning i ligningen.

Dit resultat er ikke korrekt.

Saml alle led med x på den ene side og reducer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2013 af Drunkmunky (Slettet)

Vi kan lige kigge på det hurtigt:

Du har x/2+4x/3=2x-7

3x/6+8x/6=2x-7

3x+8x=12x-42

11x=12x-42

-1x=-42

x=42


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Lad nu være med at slette dit indlæg igen.


Svar #4
25. oktober 2013 af jihudsif (Slettet)

Kan godt finde frem til 11x/6 =2x-7 - men så skal jeg have x'erne på den ene side og talene på den anden ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Gang med 6 på hver side og isoler så leddene med x.


Skriv et svar til: Ligning:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.