Matematik

hjælp med mat opgave :-(!

25. oktober 2013 af pjsm (Slettet) - Niveau: B-niveau
nogle kloge matematik hoveder der kan hjælpe mig med en matematik opgave jeg skal aflevere idag, det haster :-)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (2)

Svar #1
25. oktober 2013 af mathon

opgave 1:
                            m(x) = 1,947205 • 2,186724x


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. oktober 2013 af hesch (Slettet)

#1:   Du har byttet rundt på x og a:

m(x) = b * xa

m(x) = 3 * x2


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. oktober 2013 af mathon

SORRY!
                        m(x) = 3 • x2


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. oktober 2013 af mathon

                        m(x) = 3 • x2
 

                              m2/m1 = (x2/x1)2                
som
          når x2/x1 = 2 og m2 = k•m1
giver  

                              k = 22 = 4
                                               

                       


Brugbart svar (1)

Svar #5
25. oktober 2013 af mathon

opgave 2:

                       f(x) = x2 - 2x - 3

                            f '(x) = 2x - 2 = 2(x-1) = 2(x-1)

                            f '(xo) = 2(xo-1) = 0

                                         xo = 1…


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. oktober 2013 af mathon

opgave 3:

       alle punkter på x-aksen er på formen (x,0)
       dvs
               0 = x2 - 2x - 3
                 x = -1  v  x = 3
       skæringspunkter med x-aksen er
                     Sx1 = (-1,0)  og  Sx2 = (3,0)

 .

       alle punkter på y-aksen er på formen (0,y)
       dvs
               y = 02 - 2·0 - 3
                 x = -3
       skæringspunktet med y-aksen er
                     Sy = (0,-3)

.

       Toppunkt
                        T = (xT,f(xT))

                               xT = -(-2)/(2•1) = 2/2 = 1

                 T = (1,12 - 2•1 - 3) = (1,-4)



                     


Brugbart svar (1)

Svar #7
25. oktober 2013 af mathon

opgave 4:
                       Kn = Ko•(1+r)n

.

                       1+ rår = (1+rmåned)12

.

                       2Ko = Ko•(1+r)n

                       2 = (1+r)n
                       log(2) = n•log(1+r)
                       n = log(2) / log(1+r)

                 

                      


Svar #8
25. oktober 2013 af pjsm (Slettet)

Tak for jeres hjælp :D!


Skriv et svar til: hjælp med mat opgave :-(!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.