Matematik

Hjælp til opgaver! Lysår??

26. oktober 2013 af Sara9999 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Jeg ska hvae hjælp til opgave 45 og 46.

Vedhæftet fil: EPSON005.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2013 af mathon

                         1 lysår ≈ (3·105 km/s) · (3·107 s) = 9·1012 km ≈ 1013 km = 104 mia. km


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2013 af SuneChr

# 0

1 mia  =  109

Vedhæftet fil:Sp 2610131348.PNG

Skriv et svar til: Hjælp til opgaver! Lysår??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.