Matematik

Hvor mange procent er familien Hansens hus dyrere end lejligheden

27. oktober 2013 af HFNU (Slettet)

Jeg har fået en matematikopgave som hedder.

Nogle venner til familien køber en lejlighed til 1700 000.Hvor mange  procent er familen Hansens hus dyrer end lejligheden.

Familien Hansens hus koster ialt  2400 000.

Er der nogen der ved hvordan jeg kan regne det ud???

På forhånd rigtig mange gange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn

[ (hus - lejlighed) / (lejlighed) ] · 100%


Svar #2
27. oktober 2013 af HFNU (Slettet)

Tak skal du have;) Det vil sige at man skal sige 2400 000-1700 000= 700 000 / 1700. 000= 0,4117* 100= 41,176%.

Jge forstår godt at man skal minusse hus og lejlighed for at se hvor meget huset er dyrer, men hvorfor skal man dvividerer resultatet med lejligheden igen??altså de 700 000 hvorfro dividerer man det med 170 000?.

Jeg håber det er ok jeg spørger lidt ind til det:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det skyldes, at spørgsmålet er, hvor mange % huset er dyrere end lejligheden. Så er lejligheden sammenligningsgrundlaget.


Svar #4
28. oktober 2013 af HFNU (Slettet)

ok så er jeg med:) igen Mange mange tak, fordi du gider at hjælpe:). 


Skriv et svar til: Hvor mange procent er familien Hansens hus dyrere end lejligheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.