Matematik

Potens med ikke-positiv eksponent

28. oktober 2013 af DuForSej (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen som evt. ved hvordan man regner denne ligning ud? Løs for x > 0 ligningen     X^ -3/2= 64

:))


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

a-n = 1 / an


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2013 af SuneChr

Prøv versionen
1 / (x^(3/2))  =  26


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2013 af SuneChr

                            ⇒
                             ⇒
                ⇒
                  ⇒
              


Skriv et svar til: Potens med ikke-positiv eksponent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.