Matematik

Geometri

28. oktober 2013 af mahiko94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet lyder;

grundlinjen x cm og højden ( x − 3 ) cm

Fandt en thread der havde det samme spørgsmål som mig, men undertegnedes svar var kun det mest logiske. Leder derfor efter et lidt mere detaljeret svar, der kan forklare mig hvorfor det bliver sådan.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvad går opgaven ud på???? Formuler hele opgaven.


Svar #2
28. oktober 2013 af mahiko94 (Slettet)

Beregn arealet A af en trekant med

grundlinjen 16 cm og højden 9 cm <--- Har jeg lavet

grundlinjen x cm og højden ( x − 3 ) cm


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Indsæt grundlinien og højden i formlen for trekantens areal.

A = (1/2)·h·g = (1/2)·(x-3)·x .


Svar #4
28. oktober 2013 af mahiko94 (Slettet)

#1
 

Hvad går opgaven ud på???? Formuler hele opgaven.

Beregn arealet A af en trekant med

grundlinjen 16 cm og højden 9 cm <--- Har jeg lavet

grundlinjen x cm og højden ( x − 3 ) cm


Svar #5
28. oktober 2013 af mahiko94 (Slettet)

#3
 

#2

Indsæt grundlinien og højden i formlen for trekantens areal.

A = (1/2)·h·g = (1/2)·(x-3)·x .

Det er det samme svar som blev givet på en anden thread. Dog forstår jeg ikke hvordan man regner det ud, derfor leder jeg efter en detaljeret forklaring


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det er opgavens svar. Arealet beregnes som en funktion af x.


Svar #7
28. oktober 2013 af mahiko94 (Slettet)

#6
 

#5

Det er opgavens svar. Arealet beregnes som en funktion af x.

Forstår ikke... Så facit på opgaven er beskrivelsen skrevet op i formel?


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det er trekantens areal, når grundlinie og højde er som angivet her, x og (x-3) .


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.