Matematik

Potens

31. oktober 2013 af MrsSilde (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvad er x4/3 - x1/3 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

x1/3 · (x-1)


Svar #2
31. oktober 2013 af MrsSilde (Slettet)

hvorfor? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Fordi x4/3 = x(3+1)/3 = x1+(1/3) = x · x1/3 , så x1/3 er en fælles faktor for de to led, som så kan sættes uden for parentes.


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2013 af SuneChr

# 2
Fordi både den distributive lov og potensregnereglen om produkt af potenser med samme rod er benyttet.


Skriv et svar til: Potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.