Matematik

svær opgave

03. november 2013 af hansen1921 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har følgende opgave, som jeg har svært ved at løse. Jeg forstår ikke hvad der menes med en regneforskrift. 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Du skal indsætte funktionen O(x) og dividere den med x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2013 af mathon

E(x) = (0,0005x3 - 0,5x2 +837x 35200) / x = 0,0005x2 - 0,5x + 837 + (35200/x)


Svar #3
03. november 2013 af hansen1921 (Slettet)

0,0005x2 - 0,5x + 837 + (35200/x)

er dette så min regneforskrift?. Skal jeg så bare indsætte 2000 på alle x pladser 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2013 af mathon

                  O '(x) = 0,0015x2 - 1,6x + 837
og
                  E(x) = O '(x)

                  0,0005x2 - 0,5x + 837 + (35200/x)  =  0,0015x2 - 1,6x + 837   …


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2013 af Sapfort (Slettet)

#3 Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: svær opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.