Matematik

Bestem Arealet af M

03. november 2013 af mahdi0123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

en funktion f er bestemt ved 

f(x)=(x+1)*e^-x

grafen for f afgrænser sammen med koordinatsystemets akser i anden kvadrant en punktmængde M, der har et areal.

b) bestem arealet af M

hej er der nogen som kan hjælpe mig med den her opgave!

hvordan finder jeg grænserne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af mathon

indtegn f(x) på en graftegner for at få overblik


Svar #2
03. november 2013 af mahdi0123 (Slettet)

har gjort men hvordan finder jeg a og b som er grænserne??


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2013 af peter lind

Den nedre grænse er skæringen med x aksen den øvere grænse er 0(skæringen med y aksen)


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2013 af SuneChr

# 2
Du benytter din viden
a)     e-x > 0 for alle x
b)     nulreglen


Svar #5
03. november 2013 af mahdi0123 (Slettet)

er det så rigtigt at jeg har fået grænserne til at være -1 =a og 1 = b???


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2013 af peter lind

Den nedre grænse er rigtig. Øvre grænse se #3


Svar #7
03. november 2013 af mahdi0123 (Slettet)

tak skal i have


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. november 2013 af mathon

  integrationsgrænserne er
          Løs
                   a = f(x) = 0
          og
                   b = 0

 
           Areal = ab f(x) dx  = -10 ((x+1)•e-x) dx
 

                   


Skriv et svar til: Bestem Arealet af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.